Werken aan duurzame participatie

Nieuws

Op deze pagina vindt u de meest relevante en recente nieuwberichten over Blik op Werk. U kunt ook maandelijks op de hoogte worden van al het nieuws en actualiteiten door u te abonneren op de Nieuwsbrief van Blik op Werk. U kunt zich hier aanmelden: Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief.

11-09-2018 - Dag van de Jobcoach door NVS

De Nederlandse Vereniging van Support (NVS) organiseert op 21 september voor de tweede maal de Dag van de Jobcoach. Alle geïnteresseerden in de methodiek, benaderingswijze en training in Supported Employment zijn weer van harte welkom.

10-09-2018 - Voordelige certificering voor de Work Ability Index (WAI) en de Personal Radar

Wilt u het meten van werkvermogen opnemen in uw dienstverleningsaanbod? Dan heeft u voor zowel de Work Ability Index (WAI) als voor de Personal Radar een certificering nodig van Blik op Werk. Tijdelijk kunt u uw certificaat voor zowel de WAI als de Personal Radar behalen door gebruik te maken van de unieke en voordelige najaarsactie van Blik op Werk.

02-08-2018 - Financieel toezicht op inburgeringsscholen van start

Op basis van signalen van Blik op Werk heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) aan Blik op Werk de opdracht gegeven om per direct de kwaliteitstoetsing van inburgeringsscholen uit te breiden met financieel toezicht.  

09-01-2018 - Whitepaper: De uitdaging van langer doorwerken

Oudere medewerkers die zich ondersteund voelen door leidinggevenden, zijn minder vaak geneigd om voor de pensioenleeftijd de arbeidsmarkt te verlaten. Toch voert minder dan 40 procent van de werkgevers in Europa actief beleid om werkenden te motiveren om door te werken.

14-06-2017 - Blik op Werk start met 'Toezicht in de Klas'

Blik op Werk breidt haar Keurmerk Inburgeren uit met een derde set van eisen voor aanbieders van inburgeringscursussen. Met de uitbreiding gaan  ook zaken als didactiek en de inhoud van de cursussen een rol spelen bij het toekennen van het Keurmerk.