Samen werken aan
duurzame participatie

Vacature: Jurist bij Blik op Werk (32 - 40 uur per week)

Blik op Werk is op zoek naar een jurist privaatrecht en contractenrecht die ervaring heeft met complexe juridische vraagstukken en affiniteit heeft met het sociaal domein. Wil je onderdeel zijn van en een bijdrage leveren aan een deels privaatrechtelijke en deels bestuursrechtelijke organisatie? En ben je communicatief sterk en resultaatgericht? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
De juristen van Blik op Werk hebben een gevarieerd werkpakket dat zowel bestuursrechtelijk als privaatrechtelijk van aard is. Vooral voor de privaatrechtelijke werkzaamheden wordt een ervaren jurist gezocht. De jurist draagt zorg voor het opstellen van contracten, algemene voorwaarden en dergelijke en beoordeelt contracten met externe partijen en leveranciers. Ook adviseert de jurist binnen de organisatie over juridische casuïstiek, stelt juridische correspondentie op en beantwoordt complexe juridische vragen vanuit de organisatie. Daarnaast werk je mee aan de jaarlijkse update van de handleidingen van Blik op Werk, waarin alle normen voor onze keurmerken staan beschreven, en aan beleidsstukken en modellen die collega’s in hun dagelijkse werk voor de keurmerken gebruiken. Je werkt nauw samen met je collega-juristen. Ook met de andere afdelingen van Blik op Werk heb je veel contact. Je rapporteert aan de manager Kwaliteit en Bedrijfsvoering van Blik op Werk.

Blik op Werk: Kwaliteitsinstituut voor duurzame participatie
Een inclusieve samenleving waarin iedereen deelneemt - daar geloven wij in en daar werken wij aan. Dat doen we door dienstverleners te ondersteunen die zich richten op inburgeren, arbeid, werkvermogen en loonwaarde. Blik op Werk wil een toonaangevend kwaliteitsinstituut zijn dat keurt, signaleert en adviseert op het gebied van duurzame participatie.

Wat vragen wij?
● Je hebt een hbo- of wo-opleiding Nederlands recht.
● Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als bedrijfsjurist in een vergelijkbare rol of als jurist binnen een gemeente, provincie, waterschap of semi-overheid.
● Je hebt kennis en ervaring op het gebied van privaatrecht en bent in staat om (complexe) overeenkomsten te beoordelen en op te stellen. Je hebt ervaring met contractmanagement.
● Je bent in staat om algemene voorwaarden en andere reglementen en beleid te beoordelen en te redigeren.
● Je hebt kennis en ervaring op het gebied van privacywetgeving (AVG).
● Je beschikt over basiskennis m.b.t. de Algemene wet bestuursrecht.
● Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het persoonlijk contact met stakeholders, collega’s en bestuurders, als in het schrijven en redigeren van adviezen, voorstellen en correspondentie.
● Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, bent omgevingsbewust en verbindend.
● Je hebt een praktische inslag en weet prioriteiten te stellen.

We vinden het belangrijk dat je een groot deel van de tijd op ons kantoor in Utrecht bent, maar we faciliteren ook thuiswerken.

Wat wij bieden
● Een uitdagende en afwisselende baan in een hecht team met ruimte voor eigen initiatief.
● Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen.
● Een dienstverband van tussen de 32 en 40 uur per week.
● Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.
● Een bruto maandsalaris van tussen de € 3.895,00,- en € 5.792,55. Definitieve inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.
● 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
● Naast vakantiegeld krijg je een 13e maand, een goede pensioen- en reiskostenregeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatie (motivatiebrief en cv) richten aan Robertjan Uijl (directeur-bestuurder) via info@blikopwerk.nl.

Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Agnes Spierenburg, office manager bij Blik op Werk, op telefoonnummer 06 43384306. Voor meer informatie over Blik op Werk, zie www.blikopwerk.nl