Samen werken aan
duurzame participatie

Particulier | Veelgestelde vragen

U zoekt een dienst en u wilt in contact komen met een Keurmerkhouder. Of u wilt antwoord van deskundigen op uw vraag over aan het werk komen of aan het werk blijven?

U wilt in contact komen met een Keurmerkhouder?

In het Register van Blik op Werk vindt u alle Keurmerkhouders in Nederland. Als u uw plaatsnaam of adres invult, verschijnt de kaart van Nederland met een aantal dienstverleners bij u in de buurt. Naast de kaart ziet u een lijst met de twaalf verschillende soorten dienstverleningen. U kunt het soort dienstverlening dat u wenst aanklikken voor een nadere selectie. Alle gegevens, zoals contactgegevens, een bedrijfsbeschrijving en wat anderen van het bedrijf vinden kunt u per dienstverlener lezen.

U wilt antwoord van deskundigen of van mensen in een soortgelijke situatie?

Blik op Werk biedt u een forum op de site www.werkhoezithet.nl, waar u als werkende/werkzoekende, vragen kunt stellen en antwoord krijgt op vragen, die u bezig houden. Deze onderwerpen hebben altijd met werk te maken. De onderwerpen waar u informatie over kunt vinden en vragen over kunt stellen zijn:

  • Aan het werk komen
  • Werk & opleiding 
  • Langer doorwerken
  • Werk, ontslag, uitkeringen
  • Werk, gezondheid, ziekte, functiebeperkingen

De deskundigen die de vragen beantwoorden zijn: ervaringsdeskundigen, deskundigen van UWV, professionals van kennisinstituten en Keurmerkhouders. Blik op Werk heeft deze site in beheer.