Werken aan duurzame participatie

Dienstverlener

Hebt u zich gespecialiseerd in diensten om mensen maatschappelijk te laten meedoen, betaald werk te vinden of een eigen onderneming te starten? Of traint u mensen bij het vinden van een andere baan, om gezond aan het werk te kunnen blijven of geeft u inburgeringscursussen? Dan kunt u als dienstverlener in aanmerking komen voor het Keurmerk Blik op Werk.

Professionalisering aanbod

Met het Keurmerk wil Blik op Werk een duurzame bijdrage leveren aan verdere professionalisering van de markt. Het Keurmerk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de aangeboden diensten. Met het Keurmerk Blik op Werk kunt u zich als dienstverlener kwalitatief onderscheiden. Zowel naar bedrijven, gemeenten als particulieren. Lees hoe u het Keurmerk verwerft.

Methodieken duurzame inzetbaarheid

Bent u op zoek naar effectieve en wetenschappelijk gevalideerde methodieken voor het meten, analyseren en verbeteren van het werkvermogen bij uw klanten? Of bent u op zoek naar manieren om duurzame inzetbaarheid bij uw klanten te vergroten? Blik op Werk is landelijk licentiehouder van de Work Ability Index (WAI), de Werkscan en de Personal & Company Radar. Lees meer over de methodieken op het gebied van duurzame inzetbaarheid.