Samen werken aan
duurzame participatie

Vacature: Adviseur Inburgeren (32-40 uur per week)

Blik op Werk is op zoek naar een Adviseur Inburgeren.

Wat ga je doen?
Blik op Werk houdt in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid toezicht op het inburgeringsonderwijs in Nederland. We toetsen de kwaliteit van de inburgeringsscholen door middel van het Keurmerk Inburgeren zodat inburgeraars in Nederland het best mogelijke onderwijs krijgen.

Als adviseur Inburgeren ben je hét aanspreekpunt voor het Keurmerk Inburgeren voor alle partijen die een rol spelen in de inburgerketen. Je bent het gezicht naar buiten en vertegenwoordigt het domein Inburgeren bij de stakeholders. Je werkt de kwaliteitseisen voor het keurmerk uit en zorgt dat de in- en externe informatie over het keurmerk op orde is. Ook ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen uit het meerjarenbeleidsplan van Blik op Werk. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s.

Blik op Werk: Kwaliteitsinstituut voor duurzame participatie
Een inclusieve samenleving waarin iedereen deelneemt - daar geloven wij in en daar werken wij aan. Dat doen we door dienstverleners te ondersteunen die zich richten op inburgeren, arbeid, werkvermogen en loonwaarde. Blik op Werk wil een toonaangevend kwaliteitsinstituut zijn dat keurt, signaleert en adviseert op het gebied van duurzame participatie.

Wat vragen wij?
Je hebt een visie op het belang van toezicht op het inburgeringsonderwijs. Staat open voor signalen uit het werkveld zoals van het ministerie van SZW, COA, Divosa, VNG, DUO en taalkoepels die de keurmerkhouders vertegenwoordigen en/of die te maken hebben met het keurmerk. Je kunt de belangen van de stakeholders en Blik op Werk op hun waarde inschatten en maakt daarin de juiste keuzes. Een netwerk op het niveau van de genoemde partijen is een pré.

Je kunt nieuwe ontwikkelingen vertalen naar onze aanpak en werkwijze. Ook heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met projectmatig werken.

Daarnaast vragen wij:
● Hbo/academisch werk- en denkniveau.
● Drie tot vijf jaar relevante werkervaring.
● Affiniteit met werken in een politiek-bestuurlijke context.
● Een nieuwsgierige en onderzoekende houding.
● een strategische instelling.
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
● Kennis van de Wet inburgering 2021 (of je weet je die snel eigen te maken).

We vinden het belangrijk dat je een groot deel van de tijd op ons kantoor in Utrecht bent, maar we faciliteren ook thuiswerken.

Wat we bieden:
● Een dynamische baan van 32-40 uur per week.
● Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.
● Een bruto maandsalaris van tussen de € 4.050,80 en € 6.024,26 bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.
● 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
● Naast vakantiegeld krijg je een 13e maand, een goede pensioen- en reiskostenregeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatie (motivatiebrief en cv) richten aan Robertjan Uijl (directeur-bestuurder) via info@blikopwerk.nl. Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Allenoosh Azarian, adviseur Inburgeren a.i. bij Blik op Werk, op telefoonnummer 06 30009276.