Werken aan duurzame participatie

Werkgever

Als HR-verantwoordelijke wilt u werk maken van relevante HR-thema’s. Zoals duurzame inzetbaarheid, werkvermogen, verzuimbegeleiding, outplacement en loopbaanoriëntatie. Of aan de Wet Poortwachter, jobcoaching, scholing en opleiding.

Via Blik op Werk vindt u deskundige dienstverleners op deze terreinen. Het Blik op Werk Keurmerk staat voor jaarlijks gecontroleerde kwaliteit van deze dienstverleners. Lees wat het Keurmerk voor u kan betekenen.

Ook vindt u via Blik op Werk gecertificeerde professionals die het werkvermogen in uw bedrijf kunnen meten en verbeteren. Lees meer.

Bent u een relatief kleine werkgever en hebt u vrijwel geen HR-expertise in huis? Ga dan eens te rade in de kenniscommunity 'Werk hoe zit het?'. Hier helpen we elkaar een stapje verder met vragen over werk en alles er omheen.

Inclusief Ondernemen

Begin april 2018 stond het thema ‘inclusief ondernemen’ centraal in het RTL programma 'Ondernemend Nederland'. Met aandacht voor de vraag hoe ondernemers het Blik op Werk Keurmerk kunnen gebruiken. Daarnaast ziet u hoe de methodiek ‘Supported Employment’ ondernemers helpt bij het in dienst nemen en begeleiden van mensen die hun weg op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend vinden.

Bekijk hier de uitzending:


Ook inclusief ondernemen?

Zorg dat u kwalitatief goede begeleiding inschakelt. Dat scheelt u tijd en geld. Hier vindt u deskundige dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk, die u en de kandidaten ondersteunen op het brede terrein van duurzame arbeidsparticipatie.

Uw inclusiviteit meer kracht bijzetten?

Laat uw klanten zien dat uw organisatie lokaal bijdraagt om iedereen te laten meedoen. Doe de Inclusiviteitsmeter en vraag het I’m certificaat aan. Meld u hier aan. U zit nergens aan vast, na uw aanmelding volgt eerst een kennismaking en informatie-uitwisseling.

Vragen? Bel of mail naar Blik op Werk, communicatie@blikopwerk.nl of 030 - 2916025.