Samen werken aan
duurzame participatie

Dienstverlener | Informatie Keurmerk Arbeid

Het Keurmerk Arbeid is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners op het gebied van duurzame arbeids- en sociale participatie. Om als dienstverlener het Keurmerk Arbeid te verkrijgen, toetst Blik op Werk uw organisatie aan de hand van kwaliteitsnormen. Met het Keurmerk Arbeid toont u aan uw (potentiële) Cliënten, Cursisten, Werknemers en Opdrachtgevers dat u voldoet aan deze hoge kwaliteitsnormen. Ook biedt de rapportage, na toetsing van deze Normen, (Aspirant-)Keurmerkhouders een belangrijke leidraad voor het handhaven en eventueel verbeteren van de eigen organisatie, bedrijfsvoering en dienstverlening.

Uw voordeel als Keurmerkhouder

Kwaliteitstoets
Het Keurmerk Arbeid biedt een onafhankelijke en objectieve kwaliteitstoets en erkenning voor u als dienstverlener op het gebied van duurzame arbeids- en sociale participatie. Met het Keurmerk Arbeid onderscheidt u zich aantoonbaar van andere organisaties. U kunt bewijzen dat uw dienstverlening, resultaten en processen aan hoge kwaliteitsnormen voldoen.

Bekendheid
Blik op Werk investeert in de bekendheid van haar Keurmerk en de vindbaarheid van de Keurmerkhouders Arbeid.

Opdrachten en aanbestedingen
Het hebben van het Keurmerk Arbeid verhoogt, bij verschillende gemeenten en Opdrachtgevers, uw kans op het verkrijgen van een aanbesteding en opdrachten.

Leidraad
Het Keurmerk Arbeid biedt een belangrijke leidraad voor het handhaven en eventueel verbeteren van uw organisatie, bedrijfsprocessen en dienstverlening.

Contact

Meer weten over het Keurmerk Arbeid? Onze Servicedesk helpt u graag verder. U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur op 030 - 291 60 25, of via e-mail.