Samen werken aan
duurzame participatie

Coronacrisis: hoe gaat het met mijn mensen?

Hoe staat het met het werkvermogen en werkgeluk van werknemers tijdens de coronacrisis? Veel mensen hebben een belastende en gekke tijd achter de rug. Ook de komende tijd is nog anders en onzeker.

Wat heeft het met ons gedaan? Wat voor effect gaat het nog hebben? Nu veel mensen (deels) thuis werken hebben werkgevers hier minder zicht op – alle ludieke acties en online borrels ten spijt. Met plezier aan het werk zijn staat onder druk.

De vraag rijst: wie lopen kans op verzuim? En hoe kunnen werkgevers hier op sturen? De Work Ability Index van Blik op Werk, een gevalideerde methodiek die zijn toegevoegde waarde bewezen heeft, geeft werkgevers meer inzicht en grip op verzuim.

Blik Op Werk vertelt je graag meer over deze methodiek en hoe je deze kunt inzetten om te meten hoe het met 'jouw mensen' gaat. Daarna kun je als werkgever gericht vervolgacties inzetten om het werkgeluk en werkvermogen van werknemers te verbeteren!

Interesse? Neem gerust contact met ons op of vraag een kosteloos gesprek of presentatie aan over duurzame inzetbaarheid en de Work Ability Index. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Lees ook: Werkgeluk en werkvermogen in coronatijd

Lees meer over de Workability Index voor werkgevers