Samen werken aan
duurzame participatie

Vacature: jurist bestuursrecht (32-20 uur per week)

Blik op Werk is op zoek naar een jurist bestuursrecht die ervaring heeft met complexe juridische vraagstukken en affiniteit heeft met het sociaal domein. Ben je communicatief sterk en resultaatgericht? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

De juristen van Blik op Werk zijn dagelijks bezig met verschillende dossiers en vraagstukken. Zij spelen een belangrijke rol in de toekenning of intrekking van de keurmerken die Blik op Werk uitgeeft. Onafhankelijke auditoren voeren inhoudelijke en financiële inspecties op onze keurmerken uit. Als keurmerkhouders niet aan de normen blijken te voldoen, voer jij hierover gesprekken met hen. Je bereidt beslissingen over intrekkingen voor en legt deze ter besluitvorming bij de bestuurder.

Er ligt daarnaast nog veel ander werk, zoals het behandelen van bezwaarschriften en WOO-verzoeken, en het voldoen aan de AVG-wetgeving. Als jurist werk je ook mee aan de jaarlijkse update van de handleidingen van Blik op Werk, waarin alle normen voor onze keurmerken staan beschreven, en aan beleidsstukken en modellen die collega’s in hun dagelijkse werk voor de keurmerken gebruiken. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de toepassing van de Algemene wet bestuursrecht binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met je collega-juristen. Ook met de andere afdelingen van Blik op Werk heb je veel contact. Je rapporteert aan de manager Kwaliteit en Bedrijfsvoering.

Blik op Werk: Kwaliteitsinstituut voor duurzame participatie

Een inclusieve samenleving waarin iedereen deelneemt - daar geloven wij in en daar werken wij aan. Dat doen we door dienstverleners te ondersteunen die zich richten op inburgeren, arbeid, werkvermogen en loonwaarde. Blik op Werk wil een toonaangevend kwaliteitsinstituut zijn dat keurt, signaleert en adviseert op het gebied van duurzame participatie.

Wat vragen wij?

● Je hebt een hbo- of wo-opleiding Nederlands recht.
● Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare rol of als jurist binnen een gemeente, provincie, waterschap of (semi-)overheid.
● Je beschikt over praktische kennis m.b.t. de Algemene wet bestuursrecht en hebt ervaring met het zelfstandig opstellen van primaire besluiten en het behandelen van bezwaarschriften.

● Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het persoonlijk contact met stakeholders, collega’s en bestuurders, als in het schrijven en redigeren van beslissingen en beslissingen op bezwaren, voorstellen en correspondentie.
● Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, bent omgevingsbewust en verbindend.
● Je hebt een praktische inslag en weet prioriteiten te stellen.
● Kennis en ervaring op het gebied van privacywetgeving (AVG) is een pré.

Wat wij bieden:

● Een uitdagende en afwisselende baan in een hecht team met ruimte voor eigen initiatief.
● Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen.
● Een dienstverband van tussen de 32 en 40 uur per week.
● Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.
● Een bruto maandsalaris van tussen de € 4.050,80 en € 6.024,26. Definitieve
inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.
● 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
● Naast vakantiegeld krijg je een 13 e maand, een goede pensioen- en reiskostenregeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatie (motivatiebrief en cv) richten aan Guido Sandtke (Manager Kwaliteit en Bedrijfsvoering) via info@blikopwerk.nl.

Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Agnes Spierenburg, office manager bij Blik
op Werk, op telefoonnummer 06 43384306. Voor meer informatie over Blik op Werk, zie www.blikopwerk.nl