Samen werken aan
duurzame participatie

Lidy Schilder-Visser: neemt na 12,5 jaar afscheid van Blik op Werk

Lidy Schilder-Visser heeft vandaag bekend gemaakt op 1 april 2021 te stoppen als directeur-bestuurder bij Blik op Werk. In die twaalf en half jaar heeft zij zich met vuur en passie ingezet voor het versterken van de positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het versterken van de duurzame inzetbaarheid van werknemers in Nederland loopt als een rode draad door Lidy's veertig jarige carrière. Lidy Schilder-Visser: "Het is tijd dat ik nu ook denk aan mijn eigen duurzame inzetbaarheid en daarom kies ik in goed overleg met de Raad van Toezicht van Blik op Werk voor deeltijdpensioen".

De Raad van Toezicht is dankbaar voor alles wat Lidy Schilder-Visser voor Blik op Werk heeft gedaan. De voorzitter van de Raad van Toezicht Cristel van der Ven zegt: "Lidy blijft gelukkig nog een aantal uren beschikbaar voor ons Keurmerkinstituut. Ze heeft in de persoon van Robertjan Uijl een goede opvolger die zij de afgelopen maanden heeft kunnen inwerken". Robertjan Uijl zal samen met Jan Laurier de Raad van Bestuur vormen.