Samen werken aan
duurzame participatie

Onderwijsinstelling

Bent u werkzaam in het onderwijs en actief met inburgeringsonderwijs of begeleiding van mensen naar werk? Blik op Werk biedt u diverse mogelijkheden ter ondersteuning.

Blik op Werk geeft met ikwilinburgeren.nl ondersteuning aan statushouders en hun begeleiders bij het kiezen van een goede inburgeringscursus.

Als partner van Stichting Practicum biedt Blik op Werk u de mogelijkheid van het I'M Certificaat (InclusiviteitsMeter) waardoor inclusief ondernemen voor bedrijfsleven, onderwijs en gemeenten wordt gestimuleerd.

Wilt u voor uw programma extra kennis en inspiratie opdoen over het onderwerp werk en alles daaromheen dan biedt Blik op Werk met de kenniscommunity werkhoezithet.nl u een kennisbank en forum voor de antwoorden op uw vragen.

Als onderwijsinstelling bereidt u uw leerlingen of studenten voor op het leven na school, m├ęt diploma. U doet dit door een zo goed mogelijke aansluiting te maken op wat er in het werkveld wordt verwacht. Sommige leerlingen of studenten hebben iets meer nodig, bijvoorbeeld als zij te maken krijgen met een beperking, chronische ziekte of handicap. Lees verder...