Samen werken aan
duurzame participatie

Vacature: Medewerker Servicedesk

Blik op Werk: Kwaliteitsinstituut voor duurzame participatie

Een inclusieve samenleving waarin iedereen deelneemt - daar geloven wij in en daar werken wij aan. Dat doen we door dienstverleners te ondersteunen die zich richten op inburgering, arbeid, werkvermogen en loonwaarde.

Blik op Werk wil een toonaangevend kwaliteitsinstituut zijn dat keurt, signaleert en adviseert op het gebied van duurzame participatie.

Blik op Werk zoekt een:

Medewerker Servicedesk (28 - 32 uur per week)

Als medewerker Servicedesk bij Blik op Werk heb je dagelijks contact met onze Keurmerkhouders. Je coördineert en ondersteunt het proces van toekenning en behoud van onze keurmerken van het moment van aanvraag tot beëindiging van het keurmerkhouderschap. Je bent in dit proces de spin in het web, verzorgt de vastlegging en controle van alle gegevens en documenten, de afstemming met alle betrokkenen, de beantwoording van vragen en bewaakt de procedures en termijnen.

Je kunt goed luisteren, bent in staat om snel een inschatting te maken van een situatie en kunt daarop adequaat reageren. Je schat de belangen van de klant goed in, zonder de uitgangspunten van Blik op Werk uit het oog te verliezen.

Een deel van de werkzaamheden van de Servicedesk zijn telefonisch en een deel bestaat uit administratieve werkzaamheden. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

● Het jaarlijks beoordelen van keurmerkhouders;

● Vragen die via e-mails binnenkomen op een juiste manier afhandelen;

● Het telefonisch beantwoorden van vragen van onze klanten;

● Het onderhouden van contacten met stakeholders en samenwerkingspartners zoals DUO, en certificerende instellingen (auditoren);

● Het uitzetten van e-mails onder klanten met verzoeken rondom de verkrijging van het Keurmerk;

● Meedenken in het continu verbeteren van onze processen en dienstverlening op de afdeling.

Wij vragen

● MBO +/HBO werk- en denkniveau;

● Ervaring als front- en backoffice-medewerker;

● Servicegericht en klantvriendelijke instelling;

● Duidelijk op de inhoud, zacht op de persoon;

● Vloeiend en foutloos in Nederlands, zowel verbaal als schriftelijk;

● Competenties: dienstverlenend, flexibel, klantgericht, marktgericht, omgevingsbewust, resultaatgericht, stressbestendig en contactvaardig.

Wij bieden

● Een dynamische baan van tussen de 28 en 32 uur per week.

● Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.

● Een bruto maandsalaris van tussen de € 2615,44 en € 3792,66 bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.

● 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).

● Naast vakantiegeld krijg je een 13e maand, een goede pensioen- en reiskostenregeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Boudewijn van der Lecq, operationeel manager, via 06-208 515 61.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatie tot uiterlijk 31 mei richten aan onze directeur-bestuurder Robertjan Uijl via info@blikopwerk.nl