Vind hier alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk.
Zoek op naam van een dienstverlener of op plaats:

Gericht aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Vind hier alle licentienemers, die werken volgens de principes van het 'Huis van Werkvermogen':

Om in te burgeren of om de Nederlandse taal te leren, bent u op zoek naar een school.
Vind hier alle scholen met het Blik op Werk Keurmerk:

Inburgeren

Click here for the English version of this page.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een school? Bekijk dan de onderstaande video (Nederlandse ondertiteling beschikbaar).

 

Particulieren

U woont in Nederland. U bent verplicht om in te burgeren of u vindt het zelf belangrijk. U zoekt een inburgeringscursus of cursus Nederlands bij u in de buurt. Zoek een school met het Blik op Werk Keurmerk.

Meer informatie voor werkgevers, dienstverleners en inkopers

De inburgeringsplicht stimuleert immigranten om actief mee te doen in de samenleving en om zo snel mogelijk economisch zelfstandig te zijn. Via het gele keuzemenu rechts bovenaan vindt u gerichte informatie over inburgeren.

U bezoekt deze site als particulier, werkgever, inkoper of dienstverlener. Dan wilt u weten wat Blik op Werk u te bieden heeft. Via het gele keuzemenu rechts bovenaan vindt u ons aanbod overzichtelijk gerangschikt. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken per mail: info@blikopwerk.nl of per telefoon: 030 - 291 60 25 (lokaal tarief).

Waarom een Keurmerk?

DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) leent alleen geld aan cursisten voor een cursus op een school met het Blik op Werk Keurmerk.

Help me find a school

Need help finding a school? Click here to watch the video (English).

Vlogs

Onze vlogger Omaima Boudhan gaat op bezoek bij taalschool Mondo in Zeeland.

Actueel

Hoe werkt deze site? Opmerkingen?