Werken aan duurzame participatie

WYO Talen Nederland b.v.

WYO Talen Nederland is een taaltrainingsinstituut dat reeds sinds 1983 cursussen Nederlands verzorgt voor anderstaligen. Wij bieden:

  • inburgeringscursussen voor twee startniveaus: het volledige beginnersniveau A0 en het semi-beginnersniveau A1. Het doel voor het inburgeringsexamen is minimaal A2...

meer...

WYO Talen Nederland is een taaltrainingsinstituut dat reeds sinds 1983 cursussen Nederlands verzorgt voor anderstaligen. Wij bieden:

  • inburgeringscursussen voor twee startniveaus: het volledige beginnersniveau A0 en het semi-beginnersniveau A1. Het doel voor het inburgeringsexamen is minimaal A2. Wij trainen echter door tot B1.
  • trainingen leidend naar het staatexamen NT2,1 (B1) en NT2 , 2 (B2)

Daarnaast biedt WYO Talen taaltrainingen in 30 talen voor het bedrijfsleven. Deze trainingen zijn gericht op de beroepseisen van de cursist(engroep).

Onderscheid met andere organisaties

Wij werken in kleine groepjes of individueel. Dat geeft de mogelijkheid om cursisten heel gericht voor te bereiden op de taal die ze in hun werkveld zullen nodig hebben, afhankelijk van hun opleiding en specialisme.
minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 23 december 201823 december 2018

Blik op Werk Keurmerk

WYO Talen Nederland b.v. is Aspirant Keurmerkhouder== Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek ==
WYO Talen Nederland b.v. neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

Inspectie Toezicht in de Klas

WYO Talen Nederland b.v. werd in het kader van 'Toezicht in de Klas' door het kennisinstituut ITTA geïnspecteerd op de kwaliteit van didactiek en cursistenbegeleiding. Hieronder vindt u het bijbehorende rapport.
Bekijk het rapport

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 23 december 201823 december 2018

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Scholing en opleiding8,078,3
Inburgeringscursussen en duale trajecten8,978,1

Download het volledige onderzoeksrapport 2018
Download het volledige onderzoeksrapport 2017
Download het volledige onderzoeksrapport 2016

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal8,02--

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 1 february 2018 tot 23 december 2018.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van WYO Talen Nederland b.v..

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

SlagingspercentageGecontroleerd door Blik op Werk

Slagingspercentages

Bekijk de slagingspercentages in de auditrapportage.

Inburgerklassen

Maximum aantal studenten per klas:6 tot 10
Gemengde niveau's in de klas:nee
Instroom tijdens de cursus:ja

Opleidingsniveau en uurtarief

Opleidingsniveau's

Opleidingsniveau: Middelbaar opgeleidUurtarief:   € 21,00
Opleidingsniveau: Hoog opgeleidUurtarief:   € 21,00

Diensten

Inburgeringstraject

De cursus inburgering is gericht op het slagen voor het inburgeringsexamen. De cursist wordt eerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Op basis daarvan wordt hij/zij in een startniveau ingedeeld: volledig beginner (A0) of semi-beginner (A1). Om het examen te halen heeft u A2 nodig.
Wij werken met de methode die het beste past bij de groepssamenstelling en de opleidingsachtergrond van de deelnemers. Onze docenten hanteren diverse methodes.

The "Inburgering"course aims at preparing the student for the "Inburgering"exam. We always start with an intake interview to determine the starting level of the student. That can be A0 or A1. The required level to succeed for the exam is A2. The course method used is adapted to the needs and the educational background of the participants. That is why our teachers apply several different methods.

Staatsexamen programma I

Indien u een opleiding wil volgen op MBO niveau, dan heeft u een certificaat van staatexamen 1 nodig (B1). Ook voor een duo-lening is het halen van B1 niveau nodig. WYO Talen biedt deze trainingen aan in kleine groepen en individueel.

If you want to start studying at an MBO school in the Netherlands, you will first have to sit for a Staatexamen 1 exam (B1). You also need to obtain a B1 level in order to keep your DUO loan. WYO Language institute can help you prepare for this exam. You can train in a small group or individually.

Staatsexamen programma II

Indien u aan een hbo-instelling of universiteit wil studeren in Nederland, heeft u een Certificaat van staatsexamen 2 nodig (B2). U kunt aan ons instituut trainen om dit examen zo spoedig mogelijk te halen. Vraagt u ons naar de voorwaarden.

In order to be accepted at a bachelor's or master's programme in the Netherlands, you will have to obtain a Certificaat van Staatsexamen 2 (B2) level. You can train at our institute at your own pace, so that you will be able to sit for the exam as soon as possible. Please call us for more information.

Taaltrainingen voor het bedrijfsleven

Taaltrainingen op maat, gericht op de behoeften van medewerkers in internationaal opererende bedrijven.
• Individuele trainingen in 30 talen:
Wij overleggen samen op welke manier de cursus gestalte gaat krijgen, brengen uw wensen in kaart en stellen vervolgens een cursustraject op.

• Groepstrainingen in 30 talen:
Binnen het bedrijf de kennis van de vreemde taal opfrissen of verbeteren? Wij bieden groepstrainingen aan waarbij u profiteert van een hoogwaardige cursus voor een aantrekkelijk tarief.

De trainingen hebben een frequentie van enkele uren per week, enkele dagen of zelfs aaneengesloten weken, zowel in groepsvorm als privé. We vormen de indeling en de inhoud zo optimaal mogelijk naar de wensen en behoeftes van de deelnemer(s).

Na afronding van de training ontvangt u een evaluatie van het eindniveau en het certificaat voor de cursist. Het certificaat is erkend op Europees niveau.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Mensen die het Nederlands of een andere taal willen leren

Mensen die het Nederlands willen leren: buitenlandse mensen die het Nederlands willen leren, inburgeraars, mensen die het Nederlands nodig hebben voor hun werk, mensen die een diploma willen halen (Inburgeringstoets, Nt2 I en II) om hier te kunnen studeren of te werken.
Mensen die een andere taal willen/moeten leren voor hun werk of hun kansen op de arbeidsmarkt willen verbreden.

Contact

Vestigingen

Emmasingel 51, 6001BA Weert (route)
Daniëlle Alders
0495-537334
danielle.alders@wyo.nl

Internetadres: www.wyo.nl

Aantal werknemers: 6
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 1983

14664