Werken aan duurzame participatie

WH Office

Als buitenlander in Nederland ben je op zoek naar houvast. Je wilt de taal snel en goed leren en de cultuur begrijpen. Je wilt meedoen en onderdeel uitmaken van de samenleving. Bij ons kun je terecht voor het cursusonderdeel ONA.
Ons lesaanbod hebben we heel goed op onze deelnemers afgestemd...
meer...

Als buitenlander in Nederland ben je op zoek naar houvast. Je wilt de taal snel en goed leren en de cultuur begrijpen. Je wilt meedoen en onderdeel uitmaken van de samenleving. Bij ons kun je terecht voor het cursusonderdeel ONA.
Ons lesaanbod hebben we heel goed op onze deelnemers afgestemd: toegankelijk en aantrekkelijk!

Je kunt bij ons op twee manieren lessen volgen:
1. Op locatie (bij voldoende deelnemers);
2. Online (hierbij moet je wel rekening houden met een eindexamen van 20 minuten).

Onderscheid met andere organisaties

WH Office is meer dan taal alleen. Wij richten ons op educatie en participatie. Onze trajecten zijn leuk, aantrekkelijk en we wijzen de deelnemers de weg in Nederland. Bij ons vind je een persoonlijke aanpak waarbij de lessen, om sneller resultaat te behalen, vaak in het Arabisch gegeven worden. Wij wijzen je snel en goed de weg naar daadwerkelijk deelnemen aan de Nederlandse maatschappij; bij ons ga je enthousiast op weg naar een betere toekomst.

minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 27 april 201927 april 2019

Blik op Werk Keurmerk

WH Office is Aspirant Keurmerkhouder== Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek ==
WH Office neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 27 april 201927 april 2019

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Inburgeringscursussen en duale trajecten8,92188,1

Download het volledige onderzoeksrapport 2018/2019

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal --

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 15 april 2018 tot 27 april 2019.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van WH Office.

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

SlagingspercentageGecontroleerd door Blik op Werk

Slagingspercentages

Bekijk de slagingspercentages in de auditrapportage.

Inburgerklassen

Maximum aantal studenten per klas:16 tot 25
Gemengde niveau's in de klas:ja
Instroom tijdens de cursus:nee

Opleidingsniveau en uurtarief

Opleidingsniveau's

Opleidingsniveau: Laag opgeleidUurtarief:   € 15,00
Opleidingsniveau: Middelbaar opgeleidUurtarief:   € 15,00
Opleidingsniveau: Hoog opgeleidUurtarief:   € 15,00

Diensten

Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA)

Om dit laatste onderdeel van je inburgering te behalen moet je werk kiezen wat bij je opleidingsniveau en/of werkervaring past en weten hoe je dat kunt vinden. Om dit te bewijzen bouw je tijdens het doorlopen van de module een portfolio op van acht onderwerpen. We kijken samen naar wat je kwaliteiten en wensen zijn op het gebied van werken in Nederland.
Onderdeel van de ONA module is ook het maken van een CV, het zoeken naar geschikte vacatures en het schrijven van sollicitatiebrieven. Na afloop van deze module heb je een portfolio voor dit onderdeel samengesteld en ben je goed voorbereid op het eindgesprek bij DUO; tijdens dit gesprek presenteer je jouw portfolio; dit eindgesprek wordt met je voorbereid. Zo kun je het gesprek goed oefenen en ben je helemaal klaar voor het examen.
Vanaf 1 mei 2018 kan het ONA examen ook behaald worden via een goedgekeurd portfolio én 64 uur gevolgde ONA-lesuren; heel veel deelnemers geven hier de voorkeur aan.

Aanpassing bij maatschappelijke ondersteuning

Ruim 18 jaar woon ik inmiddels in Nederland en ik heb hier helemaal mijn draai gevonden.
In het begin voelde ik mij, door de grote verschillen in leven en omgangvormen, eenzaam en onzeker; ik voelde mij niet begrepen in een wereld die de mijne niet was.
Vaak ook zijn er gezinsleden in het spel die je wilt beschermen en tegelijk ook los moet laten terwijl alles vreemd voor je is.
Hoe ga je hiermee om en waar moet je beginnen? Hoe leer je deze nieuwe cultuur kennen en in hoeverre ga je hierin mee of juist niet; geen gemakkelijke opgaaf om daar uit te komen.
Gemeenten, maatschappelijk medewerkers en ook familieleden nemen vaak contact met mij op en vragen of ik hun wil bijstaan.
Natuurlijk kan ik niet alle problemen oplossen maar ik kan wel mijn steun geven. Met een Arabische achtergrond en goede kennis van de Nederlandse maatschappij ben ik ervaringsdeskundig.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Inburgeraars

Contact

Vestigingen

Oude Bennekomseweg 1a, 6717 LM Ede (route)
W. Hamideh
06-17421721 bgg 06-14958291
info@whoffice.nl

Internetadres: www.whoffice.nl/

Aantal werknemers: 3
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 2016

14901