Werken aan duurzame participatie

Startkracht

StartKracht biedt persoonlijke coaching gericht op positieve verandering om doelen te ontdekken en te behalen. Voor bedrijfsleven en organisaties bieden wij individuele coaching, groepscoching, trainingen, workshops en teamontwikkeling voor medewerkers, managers en ondernemers. Voor klanten van...
meer...

StartKracht biedt persoonlijke coaching gericht op positieve verandering om doelen te ontdekken en te behalen. Voor bedrijfsleven en organisaties bieden wij individuele coaching, groepscoching, trainingen, workshops en teamontwikkeling voor medewerkers, managers en ondernemers. Voor klanten van gemeenten en UWV verzorgt StartKracht opdrachten in het kader van Sociale Activering en Werkfit maken. Ook is het mogelijk om PGB of Zorg in Natura in te zetten voor persoonlijke begeleiding of begeleiding in kleine groepen (dagbesteding).

Onderscheid met andere organisaties

Kleinschalige no-noncense organisatie, met oprechte aandacht voor haar cliënten. Onze coaches en trainers hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met een coachvraag. Soms meer op persoonlijke ontwikkeling en soms meer gericht op loopbaan vragen. StartKracht werkt graag met arbeidstrainingsplekken / werkervaringsplekken, waardoor een client de mogelijkheid heeft om te "oefenen" in een veilige setting, maar wel in een reguliere organisatie.
minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 14-03-201814-03-2018

Blik op Werk Keurmerk

Startkracht is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk met vier sterren
Startkracht heeft de volgende resultaten behaald (in vergelijking tot de normen van het Blik op Werk Keurmerk).
Download het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

Startkracht neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 14-03-201814-03-2018

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Toeleiden naar werk vanuit situatie geen werk9,177,6
Sociale activering en participatie-27,9

Download het volledige onderzoeksrapport 2017
Download het volledige onderzoeksrapport 2016
Download het volledige onderzoeksrapport 2015

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal8,51--

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 15 january 2017 tot 16 december 2017.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van Startkracht .

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

Diensten

Werkfit

Wanneer ben je Werkfit?
Werkfit is een term die o.a. door het UWV wordt gebruikt om "vast te stellen" of een werkzoekende klaar is om de arbeidsmarkt te gaan betreden. Wanneer dit (nog) niet zo is, dan kan een traject worden aangeboden om te gaan werken aan je Werkfitheid. StartKracht voert deze trajecten al geruime tijd uit voor UWV en gemeenten. Het Werkfit traject bestaat officieel uit 3 kerncompetenties.

  • Werknemersvaardigheden
  • Persoonlijke effectiviteit
  • In beeld brengen van arbeidsmogelijkheden

Intensief onder begeleiding van een ervaren coach
De trajecten van StartKracht zijn intensief van aard, oplopend tot soms wel 28 uur per week. Er is veel individueel contact met de coach, die gedurende alle onderdelen aanwezig is, ook wanneer de klant gebruik maakt van de arbeidstrainingsplaatsen. Ten behoeve van de arbeidstrainignsplaatsen en werkervaringsplaatsen wordt intensief samengewerkt met onderwijsorganisaties en het bedrijfsleven in de regio van de klant.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Cliënten die nog niet toe zijn aan een "Traject naar Werk".

StartKracht werkt veel met de doelgroep met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, Veelal vanwege een specifieke diagnose of een arbeidsbeperking. Hierbij kan worden gedacht aan Autisme. ADHD, NLD, PTSS, Burn-out, etc.

Dit wil overigens niet zeggen dat onze traject zich niet richten op het vinden van werk! Wanneer de client daarna toe is, helpen we hem/haar om de arbeidsmarkt te betreden.

Contact

Vestigingen

Eindsestraat 122, 5205 NA Dongen (route)
Eddy Dekkers
0652591482
eddy@startkracht.pro

Frankenthalerstraat 17, 4816 KA Breda (route)
Eddy Dekkes
0652591482
eddy@startkracht.pro

Duifweg 4a, 5752 PN Deurne (route)
Eddy Dekkers
0652591482
eddy@startkracht.pro

Internetadres: www.startkracht.pro

Aantal werknemers: 4
Aantal vestigingen: 3
Oprichtingsjaar: 2007

14516