Werken aan duurzame participatie

ROED-werkt

Met de start van ROED aan de Belder 12a in Roosendaal is de regio een geheel nieuwe vorm rijk van (re)integratie van jongeren met verschillende vormen van problematiek In plaats van een kantoor met hoog opgeleide sociaal psychologisch geschoolde medewerkers staat bij ROED de werkplaats centraal...
meer...

Met de start van ROED aan de Belder 12a in Roosendaal is de regio een geheel nieuwe vorm rijk van (re)integratie van jongeren met verschillende vormen van problematiek In plaats van een kantoor met hoog opgeleide sociaal psychologisch geschoolde medewerkers staat bij ROED de werkplaats centraal. Vandaar dat ROED gevestigd is op het bedrijventerrein en niet in een kantoorgebouw. ROED staat voor Re-integratie Ontwikkeling Educatie en Diagnostiek en richt zich op jongeren met verschillende vormen van problematiek. Hierbij kan gedacht worden aan AD(H)D, autisme, jongeren met traumatische ervaringsproblematiek, emotionele problematiek, fysieke beperkingen, psychosociale problemen, licht verstandelijke beperking of verslavingsproblemen. Veel van deze jongeren vinden moeilijk een baan vanwege onvoldoende of verkeerde opleiding of zij lopen door onvoldoende begeleiding vast op hun werkplek. Voor deze jongeren zet ROED zich in.Niets voor niets luidt het motto bij ROED: 'Leef je talent uit"

Onderscheid met andere organisaties

Jongeren zitten dikwijls niet te wachten op een gesprek met een psycholoog of psychiater en een onderzoek waar maanden op moet worden gewacht. De ervaring heeft geleerd dat deze jongeren na een veilige start vaak wel open staan voor een eventueel onderzoek of voor een behandeling. ROED-werkt onderscheid zich daarom van andere organisaties door eerst een veilige haven te bieden en van daaruit een op maat geschreven plan aan te bieden. Wij onderzoeken de sterke kanten van deze jongeren.
minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 06-12-201806-12-2018

Blik op Werk Keurmerk

ROED-werkt is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk met vier sterren
ROED-werkt heeft de volgende resultaten behaald (in vergelijking tot de normen van het Blik op Werk Keurmerk).
Download het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

ROED-werkt neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 06-12-201806-12-2018

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Scholing en opleiding8,028,1
Toeleiden naar werk vanuit situatie geen werk8,667,7

Download het volledige onderzoeksrapport 2017 / 2018

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal8,32--

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 15 july 2017 tot 16 august 2018.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van ROED-werkt.

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

Diensten

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Werkfit traject 15 jaar t/m 27 jaar

Succesvolle uitstroom uit de Wajong kan vanuit een veilige thuishaven enorm bevorderd hierin bieden wij deze jongeren verschillende vormen van ondersteuning aan. Dat kan een Werkfit traject zijn of bijvoorbeeld een leerwerktraject binnen onze eigen werkplaats. Tevens bieden wij persoonlijke begeleiding indien nodig om persoonlijke doelen te bereiken. Om de juiste richting te bepalen beginnen wij met een talenten onderzoek. De talenten die er het meest uitspringen en energie geven worden bekrachtigd om de groei te stimuleren.

Contact

Vestigingen

Belder 12A, 4704RK Roosendaal (route)
Marijke Verbunt
0642739359
marijke@roed-werkt.nl

Internetadres: www.roed-werkt.nl

Aantal werknemers: 6
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 2009

14854