Werken aan duurzame participatie

Nuijten & Van Wageningen BV

Nuijten en van Wageningen B.V. bestaat sinds 2001. De oprichters en tevens directeuren zijn mr. Annemieke Nuijten (arbeidsjuriste en registerarbeidsdeskundige) en Ingrid van Wageningen (registerarbeidsdeskundige).
Wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in vragen rondom ziekteverzuim en de...
meer...

Nuijten en van Wageningen B.V. bestaat sinds 2001. De oprichters en tevens directeuren zijn mr. Annemieke Nuijten (arbeidsjuriste en registerarbeidsdeskundige) en Ingrid van Wageningen (registerarbeidsdeskundige).
Wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in vragen rondom ziekteverzuim en de verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. U kunt bij ons terecht voor arbeidskundige onderzoeken, re-integratie trajecten/outplacementtrajecten maar ook voor juridisch advies en het opstellen van bezwaar- en beroepschriften.

Onderscheid met andere organisaties

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke begeleiding, altijd 1 op 1. U heeft een persoonlijk aanspreekpunt en wij zijn altijd bereikbaar.
Zowel werknemers als werkgevers kunnen met hun vragen bij ons terecht.
Vanwege onze jarenlange werkervaring bij o.a. het UWV beschikken wij over actuele kennis van wet- en regelgeving en de werkwijze van het UWV.

Samenwerking met:
Arbodiensten
Zelfstandig gevestigde bedrijfsartsen
Loopbaan coach
Lichaamsgericht therapeut

minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 09-08-201709-08-2017

Blik op Werk Keurmerk

Nuijten & Van Wageningen BV is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk met vier sterren
Nuijten & Van Wageningen BV heeft de volgende resultaten behaald (in vergelijking tot de normen van het Blik op Werk Keurmerk).
Download het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

Nuijten & Van Wageningen BV neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 09-08-201709-08-2017

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Diagnose, onderzoek en loopbaanoriëntatie-47,5
Toeleiden van werk naar werk (eerste en tweede spoor)-67,7

Download het volledige onderzoeksrapport 2016 / 2017
Download het volledige onderzoeksrapport 2015 / 2016
Download het volledige onderzoeksrapport 2013 / 2014

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal7,35--

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 15 july 2016 tot 16 june 2017.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van Nuijten & Van Wageningen BV.

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

Diensten

Verzuimbegeleiding

De werkgever blijft verantwoordelijk voor een goede verzuimbegeleiding. De expertise van Nuijten en van Wageningen kan worden ingehuurd voor specifieke vragen. Dit kan vanaf datum ziekmelding of als aanvulling op een al ingezet traject. Denk aan een second opinion van een bedrijfsarts, bemiddelingsgesprek bij een vastgelopen traject.

Sollicitatietraining/sollicitatiebegeleiding

Hier is sprake van een individuele training omdat geen mens hetzelfde is. Afhankelijk van de al aanwezige kennis van de branche waarin men een baan zoekt zal met een kandidaat worden getraind. Hierbij komt nadrukkelijk ook het zichzelf presenteren aan bod.
Cliënten worden ingelicht over de noodzaak van nabellen en er wordt aandacht besteed aan de wijze van het vinden van de juiste vacatures.

Arbeidsdeskundig advies

In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter bent u als werkgever verplicht een goede re-integratie voor uw zieke werknemer te realiseren. Daartoe behoort ook het onderzoeken van de mogelijkheden op passend werk bij uw eigen organisatie (spoor 1). Om een goed zicht te krijgen op de (on)mogelijkheden van de zieke werknemer binnen uw bedrijf, is een arbeidsdeskundig onderzoek een goed instrument, wat uiterlijk na 1 jaar ziekte dient te worden ingezet. Het kan voorkomen dat u als werkgever een zieke werknemer heeft waarvan u even niet weet hoe u het een en ander aan moet pakken. Denk bijvoorbeeld aan een werknemer die aangeeft te ziek te zijn om weer aan het werk te komen terwijl de bedrijfsarts heeft aangegeven dat hij/zij wel kan werken. Voor alle gevallen waarin u een deskundig advies wilt welke mogelijkheden u als werkgever heeft, kunt u bij ons terecht.

Outplacement

Nuijten en van Wageningen kan worden ingehuurd wanneer u een werknemer heeft die u extern wilt laten begeleiden. Samen met de werknemer wordt gezocht naar een nieuwe werkgever.

Werknemers kunnen ook zelfstandig bij ons terecht, wanneer zij vanuit hun (ex-)werkgever gelegenheid krijgen zelf een outplacement traject te regelen.

Re-integratietraject 2e spoor

Als blijkt dat uw werknemer niet meer kan worden herplaatst binnen uw bedrijf zal de reïntegratie zich richten op een nieuwe werkomgeving voor uw werknemer. Onze uitgangspunten zijn:
• 1 op 1, persoonlijke aanpak
• nooit standaard, dus altijd uniek
• altijd dezelfde consulent
• eventueel bij uw werknemer thuis
• 2 maandelijkse verslaglegging

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

geen specifieke doelgroep.

Wij begeleiden mensen die weer willen (of moeten) deelnemen aan de arbeidsmarkt na een tijd daaraan geen deel te hebben genomen.
Wij hebben 95% mensen in begeleiding die vanuit de WAO of ZW komen.
Binnen deze groep is geen sprake van een nadere verdeling, anders dan dat iedereen gemotiveerd is.

Contact

Vestigingen

Voorerf 21, 4824 GM Breda (route)
I. van Wageningen
076 5417621
welkom@nnvw.nl

Internetadres: http://www.nnvw.nl

Aantal werknemers: 5
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 2001

5115