Werken aan duurzame participatie

Mirror Counseling

Ontslagen, Burn-out of afgekeurd!

Op zo’n moment kan Mirror Counseling een spiegel en sparringpartner zijn. Een coach die u met knowhow en ervaring erbij begeleidt de situatie zodanig te veranderen dat u uw eigen kracht weer kunt gebruiken VOOR uw carrière.
meer...

Ontslagen, Burn-out of afgekeurd!

Op zo’n moment kan Mirror Counseling een spiegel en sparringpartner zijn. Een coach die u met knowhow en ervaring erbij begeleidt de situatie zodanig te veranderen dat u uw eigen kracht weer kunt gebruiken VOOR uw carrière.

Onderscheid met andere organisaties

Met een klanttevredenheidscore van 8,2 en een uitplaatsingresultaat van 62% waarbij de individuele totaalaanpak van Mirror Counseling centraal. Wenst u op persoonlijke wijze benaderd te worden en genietend van de natuur in beweging te komen richting (ander) werk dan is Mirror Counseling u partner.

Samenwerking met:
Reïntegratiebedrijf, Gemeente, UWV, Werkgever / werkgeversorganisatie

Soort organisatie:
Zelfstandige organisatie

minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 09-08-201709-08-2017

Blik op Werk Keurmerk

Mirror Counseling is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk met drie sterren
Mirror Counseling heeft de volgende resultaten behaald (in vergelijking tot de normen van het Blik op Werk Keurmerk).
Download het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

Mirror Counseling neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 09-08-201709-08-2017

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Fysieke en mentale behandeling of begeleiding-00,0
Outplacement9,017,6
Toeleiden naar werk vanuit situatie geen werk-00,0

Download het volledige onderzoeksrapport 2016 / 2017
Download het volledige onderzoeksrapport 2015 / 2016
Download het volledige onderzoeksrapport 2014 / 2015

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal8,73--

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 15 july 2016 tot 16 june 2017.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van Mirror Counseling.

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

Diensten

Wandelend Counselen en Runningtherapie

Wandelend coachen/counselen
Om een nieuwe stap te zetten richting een nieuwe toekomst is het belangrijk dat u geen balast vanuit het verleden blijft meedragen. Middels wandelend coachen/counselen wordt er ruim aandacht besteed aan deze balast zodat er vervolgens ruimte is voor nieuwe dingen.

Runningtherapie
Mensen met psychisch klachten die het gevoel hebben stil te staan worden middels deze methode letterlijk in beweging gebracht in groepsverband om vervolgens te kunnen gaan werken aan de problemen. Hierbij ontvangt u van Mirrror Counseling de benodigde steun.

Preventie ziekteverzuim

Grenzen bepalen, grenzen aangeven en grenzen controleren. Indien u dit niet kunt is de kans groot dat u op een gegeven moment het allemaal niet meer ziet zitten. Door vroegtijdig hieraan aandacht te besteden kunt u uitval wegens ziekte voorkomen.

Outplacement

Vele jaren heeft u zich maximaal voor uw werkgever ingespannen en dan het bericht, helaas er is geen werk meer voor je! Op zo moment is het goed om niet alleen richting nieuw werk te kijken maar ook welke inpact heeft dit verlies van werk op uw leven en hoe nu verder. Middels persoonlijke coaching en loopbaananker analyse zal ik u begeleiden naar nieuw werk met natuurlijk goede nazorg.

Loopbaanadvies / onderzoek

Middels een persoonlijke aanpak waarbij u op zoek gaat naar uw kwaliteiten gaan we deze groeperen om vervolgens ruim aandacht te besteden aan functie-elementen. Hierna gaan we samen kijken waar komen deze kwaliteiten en elementen terug rekening houden met bedrijfscultuur en uw eigen wensen hieromtrent.

Arbeidsmarktoriëntatie / beroepenoriëntatie

Wat kunt u, Wat wilt u, Hoe kunt u het bereiken? Vragen die overal centraal staan. Daarnaast hoe realistisch bent u, waar liggen raakvlakken cq overlappingen met ander werk, hoe creatief benaderd u de markt? De 360 graden vieuw methode laat zien dat er meer mogelijk is dan dat u tot op heden voor mogelijk had gehouden.
Kom ook kennis maken met deze methode.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Contact

Vestigingen

Schovenlaan 124, 6225 JS Maastricht (route)
Eric Bloemers
06-49115839
info@mirrorcounseling.nl

Internetadres: http://www.mirrorcounseling.nl

Aantal werknemers: 1
Aantal vestigingen: 1
Oprichtingsjaar: 2005

5325