Werken aan duurzame participatie

Margolin

Margolin helpt werkgevers en medewerkers om (weer) met plezier te werken. Dat doen we door werkgevers en medewerkers te adviseren over en te begeleiden bij arbeidsdeskundige- en loopbaanvraagstukken, zoals arbeidsdeskundige onderzoeken, re-integratie 1e en 2e spoor, loopbaantrajecten en...
meer...

Margolin helpt werkgevers en medewerkers om (weer) met plezier te werken. Dat doen we door werkgevers en medewerkers te adviseren over en te begeleiden bij arbeidsdeskundige- en loopbaanvraagstukken, zoals arbeidsdeskundige onderzoeken, re-integratie 1e en 2e spoor, loopbaantrajecten en outplacement. Zo bewegen onze adviseurs werkgevers en medewerkers om samen de regie te nemen.

Onze naam is geïnspireerd door de kunstenaar Reuben Margolin: een kunstenaar die op eigenzinnige wijze naar de wereld kijkt. Margolin maakt geen statische kunst waarbij de uitkomst bij voorbaat vast staat. Margolin maakt kunst die beweegt. Ook wij geloven sterk in beweging. Omdat het de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties stimuleert. Margolin helpt die ontwikkeling richting te geven.

Onderscheid met andere organisaties

Margolin staat voor mens en arbeid. Ons uitgangspunt is de mens en zijn mogelijkheden. Vanuit deze basis zoeken we naar de juiste verbinding met werk. Ons doel is daarbij altijd: het blijven mee doen en blijven ontwikkelen.

Margolin adviseert met haar landelijke netwerk een groot aantal werkgevers en medewerkers in uiteenlopende sectoren. Onze arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs doen dit eerlijk en respectvol. Met aandacht, vakmanschap en lef. Onze aanpak is oplossingsgericht waarbij we altijd de medewerker én de leidinggevende betrekken. Met als resultaat een snelle en duurzame terugkeer naar werk of oriëntatie op ander werk.

Samenwerking met:
Arbodienst

Soort organisatie:
Zelfstandige organisatie

Margolin is in het bezit van certificaten:

  • ISO certificering

minder...

KwaliteitGecontroleerd door Blik op Werk op 18-02-201918-02-2019

Blik op Werk Keurmerk

Margolin is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk met twee sterren
Margolin heeft de volgende resultaten behaald (in vergelijking tot de normen van het Blik op Werk Keurmerk).
Download het rapport

Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek

Margolin neemt deel aan het Blik op Werk Tevredenheidonderzoek. Bekijk hieronder de resultaten.

TevredenheidGecontroleerd door Blik op Werk op 18-02-201918-02-2019

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Diagnose, onderzoek en loopbaanoriëntatie7,41357,8
Outplacement-17,9
Toeleiden van werk naar werk (eerste en tweede spoor)-287,9
Toeleiden naar werk vanuit situatie geen werk-00,0

Download het volledige onderzoeksrapport 2018
Download het volledige onderzoeksrapport 2017
Download het volledige onderzoeksrapport 2016

Scores van opdrachtgevers

Dienstverlening gericht op:ScoreAantal respondentenMarktgemiddelde
Totaal7,4100--

Toelichting op het onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door Stratus Marktonderzoek (onderdeel van Panteia). Het marktgemiddelde is gebaseerd op de scores van alle bedrijven die aan het tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan.

Het onderzoek is uitgevoerd in de periode van 1 february 2018 tot 23 december 2018.

De tevredenheidresultaten van dit bedrijf zijn gebaseerd op onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Blik op Werk. Het gaat hier om het oordeel van cliënten en opdrachtgevers over de kwaliteit van dienstverlening van Margolin.

Attentie: Op deze website staan de resultaten van de officiële tevredenheidsmetingen van Blik op Werk. Stichting Blik op Werk is niet verantwoordelijk voor (onjuiste) weergave ervan door derden.

Diensten

Jobcenter

Het Jobcenter is voor medewerkers die (on)vrijwillig de zoektocht starten naar een nieuwe baan. Ondanks het feit dat een baan tegenwoordig niet meer voor het leven is, blijkt solliciteren in al haar facetten een kunst op zich. Het Jobcenter is een platform waar je jouw vaardigheden kunt versterken en ontwikkelen.

Onder professionele begeleiding van loopbaanadviseurs in het hele land organiseert het Jobcenter groepsbijeenkomsten waarin werkzoekenden actief en resultaatgericht worden begeleid. Naast de groepsbijeenkomsten krijgen deelnemers advies en training op arbeidsgerichte thema's.

Loopbaancoaching

Gezond en met plezier doen waar je goed in bent? Met loopbaancoaching onderzoek je samen met Margolin je drijfveren, belemmeringen, kwaliteiten en ambities. Zo kun je zelf richting geven aan je loopbaan en groei je mee in een steeds veranderende arbeidsmarkt.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Snel weer aan het werk gaan? Het klinkt zo eenvoudig, maar soms verloopt je re-integratietraject moeizamer dan gedacht. Een onafhankelijk arbeidsdeskundig onderzoek door Margolin biedt dan uitkomst. Het helpt jou en je werkgever een helder beeld te krijgen van je arbeidsmogelijkheden. Zo is er zicht op je fysieke, sociale en psychische belastbaarheid. In hoeverre ben je bijvoorbeeld in staat om het eigen werk te verrichten? Ook denken wij graag met jou en je werkgever mee over een goede vervolgaanpak.

Re-integratie 1e spoor

Hoe keer ik weer terug na langdurige ziekte? Veel mensen zien hier tegenop en vinden het lastig om dit op een goede manier aan te pakken. Margolin helpt je weer op gang. Uitgangspunt daarbij is terugkeer bij je eigen werkgever.

Re-integratie 2e spoor

Gezond aan het werk? Het lijkt zo vanzelfsprekend, totdat gezondheidsklachten de kop opsteken. Als je hierdoor gedwongen wordt om afscheid van je werkgever te nemen, helpt Margolin je bij het vinden van een passende en duurzame functie in een nieuwe werkomgeving.

Outplacement

Wat wilde je als kind later worden? Waar droomde je van? Je volgde een opleiding en koos voor een bepaalde baan of carrière. Maar soms loopt het anders dan verwacht. De organisatie verandert of je maakt zelf een verandering door. Hierdoor word je gedwongen om afscheid van je werkgever te nemen. Margolin helpt je bij het vinden van een passende en duurzame functie in een nieuwe werkomgeving.

Doelgroep

Belangrijkste doelgroepen

Alle werkgevers en werknemers in Nederland

Contact

Vestigingen

Beneluxlaan 901, 3526 KK UTRECHT (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Overschiestraat 184, 1062 XK Amsterdam (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Burgermeester Feithplein 5, 2273 BZ Voorburg (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Friesestraatweg 213 /E, 9743 AD Groningen (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Delftseplein 30b, 3013 AA Rotterdam (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Het Rietveld 57 B, 7321 CT Apeldoorn (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Schuureikenweg 60 , 6432 HX Hoensbroek (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Europalaan 42, 5623 LJ Eindhoven (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Stationsweg 7 a, 4811 AX Breda (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Bruistensingel 164 1e etage, 5232 AC Den Bosch (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Jacop Catsplein 1, 8913 CS Leeuwarden (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Kerkenbos 11 03c, 6546 BC Nijmegen (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Capitool 10-18, 7521 PL Enschede (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Dr. Paul Janssenweg 169, 5206 RH Tilburg (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Kanaalweg 16 A-F Gebouw A2, 3526 KL Utrecht (route)
G.H. Spanjer
gerlof.spanjer@margolin.nl

Internetadres: http://www.margolin.nl

Aantal werknemers: 65
Aantal vestigingen: 15
Oprichtingsjaar: 1995

273