Vind hier alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk.
Zoek op naam van een dienstverlener of op plaats:

Gericht aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Vind hier alle licentienemers, die werken volgens de principes van het 'Huis van Werkvermogen':

Vind hier alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk.
Zoek op naam van een dienstverlener of op plaats:

Ondersteunend materiaal

Het kaartspel ‘Hoe sterk staat jouw huis?' ondersteunt ook uw training of workshop.


Het kaartspel is een gewoon kaartspel, behalve dat op elke kaart een vraag staat.

Elk symbool (harten, ruiten, klaver en schoppen) correspondeert met één van de verdiepingen van het huis. De vraag op de kaart heeft betrekking op de betreffende verdieping. Zo staat op een harten kaart bijvoorbeeld de vraag ‘Hoe ontspan jij je na een werkdag?’

De spelers verzamelen met het kaartspel de verschillende verdiepingen van het Huis van Werkvermogen. Door de vragen op de speelkaarten te beantwoorden geven zij de huidige en toekomstige persoonlijke situatie aan over één van de verdiepingen. Waar nodig kunnen medespelers verdiepingsvragen stellen. Door na te denken en te praten over de verschillende factoren van werkvermogen ontstaat er bewustwording en (h)erkenning; zowel bij de speler in kwestie als bij de overige spelers. De vraag ‘Hoe sterk staat jouw huis?’ kan na het spelen beantwoord worden. Het spel kan op eenvoudige wijze en op uitgebreidere wijze gespeeld worden.

Meer weten of spellen aanschaffen?

Blik op Werk heeft spellen op voorraad. Ook is het mogelijk om kaartspellen met uw eigen logo te bestellen. De kosten hangen af van het aantal en uw logo. Heeft u interesse?

Bestel direct via onze webwinkel. Of stuur een mail naar info@blikopwerk.nl  voor een offerte op maat.  

Een eerlijke kans op gezond werk

Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut.
Lees meer over wat we doen

Actueel


een voorbeeld van weer aan het  werk.

Blik op werk Webwinkel

Hoe werkt deze site? Opmerkingen?