Werken aan duurzame participatie

Keurmerk Blik op Werk

Bij ontslag, of als uw werkgever uw tijdelijke contract niet verlengt, krijgt u een transitievergoeding. Dit heet ook wel een ontslagvergoeding. U kunt de transitievergoeding gebruiken voor een opleiding, om zo makkelijker een andere baan te vinden. Een voorwaarde voor de transitievergoeding is dat u minimaal 2 jaar in dienst was. Mogelijk dat u hierbij ondersteuning zoekt van een geschikte partij.

Of u wilt misschien geholpen worden bij begeleiding naar werk in spoor 1 en 2.

Blik op Werk staat met haar keurmerk voor kwaliteit van bedrijven die u kunnen begeleiden bij uw huidige werk of naar ander werk. Dit zijn dienstverleners zoals arbodiensten, outplacementbureaus, opleiders, loopbaancoaches, re-integratiebedrijven etc.

Alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk vindt u in de Kwaliteitsgids. Hier kunt u veel informatie vinden hoe goed deze bedrijven hun werk doen. U vindt er de rapportcijfers die cliƫnten zoals u geven. Ook treft u er tevredenheidscijfers aan van opdrachtgevers zoals werkgevers of gemeenten.

Zoek in de Kwaliteitsgids voor een dienstverlener met het specialisme dat u zoekt, in uw buurt, met de hoogste beoordelingscijfers.