Samen werken aan
duurzame participatie

Nationaal Jobcoachregister

Er zijn erg veel bedrijven die jobcoaching aanbieden. Als u op zoek bent naar een jobcoach, wilt u zeker weten dat deze jobcoach goede begeleiding biedt. In het Nationaal Jobcoachregister vindt u alle jobcoaches die gecertificeerd zijn en werken met bewezen methodieken.

Het Nationaal Jobcoachregister

Blik op Werk heeft in 2018 samen met de Nederlandse Vereniging voor Supported Employment (NVS) de stap genomen om een openbaar jobcoach register te openen. Alle jobcoaches die hebben aangetoond dat ze voldoende opgeleid zijn, kwaliteit bieden, en met bewezen methodieken werken, zijn in het jobcoachregister te vinden. Blik op Werk beheert het register en toetst of men aan de normen van het register voldoet. Een jobcoach wordt voor 5 jaar opgenomen in het register.

Jobcoaches die zich hebben laten registeren werken volgens een beroepscode en zijn daarop aanspreekbaar. Deze jobcoaches maken hun kwaliteit transparant. Werkenden kunnen zo rekenen op goede ondersteuning in hun werk.

Vind een goede jobcoach in uw regio

Een goede jobcoach vindt u op www.nationaaljobcoachregister.nl. In het Nationaal Jobcoachregister kunt u bijvoorbeeld jobcoaches zoeken op plaats.