Werken aan duurzame participatie

NIEUWSBERICHT: De Week van de Loopbaan is niet alleen voor werknemers!

Werknemers die meer energie en plezier in hun werk hebben, dat klinkt goed. Uw werknemers zijn immers uw belangrijkste kapitaal. Medewerkers die met plezier hun werk doen zijn meer gemotiveerd en betrokken en presteren daardoor ook beter. De vaardigheden en talenten maar ook de behoeften van uw medewerkers moeten dus zoveel mogelijk overeenkomen met uw doelstellingen. 

Medewerkers kunnen hier zelf ook een actieve rol in spelen door na te denken over de ontwikkeling van hun loopbaan. Loopbaancoaches kunnen uw medewerkers helpen door stil te staan bij hun toegevoegde waarde, welke sterke kanten ze hebben en wat ze (nog verder) kunnen ontwikkelen. En niet onbelangrijk: ontdekken wat hun mogelijk tegenhoudt. Want als een medewerker daar inzicht in heeft kan hij of zij ook stappen zetten. 

Medewerkers kunnen hierbij hulp krijgen van een door de beroepsvereniging Noloc gecertificeerde loopbaanprofessional. Sommige loopbaanprofessionals hebben een extra pré; zij beschikken over het Keurmerk van Blik op Werk. Deze loopbaancoaches worden óók getoetst op de tevredenheid, zowel de tevredenheid van de medewerkers alsook de werkgevers. 

Zo weet u precies hoe andere werkgevers en medewerkers tevreden zijn over hun coaching en maakt het uw keuze voor een loopbaan coaching eenvoudiger. Loopbaancoaches met een Blik op Werk Keurmerk kunt u hier vinden.

In de week van 16 tot 21 september is er de Week van de Loopbaan. Medewerkers kunnen een hele week gratis loopbaanadvies krijgen bij meer dan 300 loopbaancoaches. Dat is prettig want een medewerker die zijn sterke kanten nog beter kan leren gebruiken helpt u uw doelen te realiseren.