Samen werken aan
duurzame participatie

Vacature : Projectcoördinator Loonwaarde

Blik op Werk zoekt een projectleider Loonwaarde. Blik op Werk (BoW) is een onafhankelijk Kwaliteitsinstituut met ruim 500 keurmerk- en licentiehouders op het gebied van Inburgering en Re-integratie. Het is onze missie om de kwaliteit van het dienstverleningsaanbod binnen duurzame arbeidsparticipatie en inburgering te bevorderen en te borgen.

Uniforme Loonwaarde
Het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC) en BoW hebben met experts van de zes gevalideerde loonwaardemethodieken, gewerkt aan vereenvoudiging en uniformering van de manier waarop de loonwaarde wordt berekend. Dit heeft geresulteerd in de Uniforme Loonwaarde Methodiek (ULM) die per 1 juli 2021 wordt ingevoerd. Doel van deze uniformering is dat er landelijk op één methodische wijze de loonwaarde van werknemers wordt vastgesteld. Blik op Werk (BoW) is met de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ISZW) toezichthouder op de uitvoering van de uniforme loonwaardebepaling.

Wat ga je doen?
Als projectcoördinator verken je het landschap van de uniforme loonwaardebepalingen en zorg je ervoor dat organisatorisch alles wordt ingericht. De kennis die jij hierin onderweg moet opdoen, maak jij je snel eigen en kun je vervolgens gemakkelijk toepassen. De gehele opstart, van het toetredingsproces van nieuwe uitvoerders tot aan de verdere ontwikkeling en uitrol valt onder jouw coördinatie. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het rapporteren van uitkomsten aan o.a. het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De wijze waarop dat moet gebeuren, is tevens onderdeel van jouw takenpakket.

Auditplanning
Door de herstructurering van de loonwaardebepalingen zullen er dit kalenderjaar nog bij minimaal 6 partijen meerdere audits worden afgenomen. Een van jouw taken is het goed in banen leiden van deze audits.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding met aanvullend minimaal twee jaar werkervaring in een voor deze functie relevante rol
  • Achtergrond in het opzetten, uitrollen en optimaliseren van toezicht. Je informeert alle betrokken partijen proactief gedurende elke stap in het proces
  • Je bent in staat om een sturende maar ook meedenkende rol aan te nemen
  • Je kunt goed plannen en organiseren en houdt overzicht
Wij bieden:
  • Een salaris tussen € 2500 en € 3500 euro per maand op basis van 40 uur; afhankelijk van je eerder opgedane werkervaring
  • Een eindejaarsuitkering (hoogte afhankelijk van het bedrijfsresultaat)
  • Een mooie positie waarin je veel impact maakt in het maatschappelijk domein
  • Een reiskostenvergoeding
  • Een voordelige collectieve ziektekostenverzekering
  • Collega’s die naast hard werken ook zeker houden van hard lachen

Reageren:
Je kunt reageren tot 30 juni 2021. Sollicitaties mogen gestuurd worden aan onze directeur Robertjan Uijl, via info@blikopwerk.nl. Heb je vragen over de vacature? Deze mogen gemaild worden naar ikuijpers@blikopwerk.nl.