Samen werken aan
duurzame participatie

Vacature: Manager Kwaliteit en Bedrijfsvoering

Blik op Werk is op zoek naar een
Manager Kwaliteit en Bedrijfsvoering (32 tot 40 uur per week)

Blik op Werk: Kwaliteitsinstituut voor duurzame participatie
Een inclusieve samenleving waarin iedereen deelneemt - daar geloven wij in en daar werken wij aan. Dat doen we door dienstverleners te ondersteunen die zich richten op inburgering, arbeid, werkvermogen en loonwaarde. Blik op Werk wil een toonaangevend kwaliteitsinstituut zijn dat keurt, signaleert en adviseert op het gebied van duurzame participatie.

De functie
De manager Kwaliteit en Bedrijfsvoering bij Blik op Werk heeft een brede functie die zowel leidinggevende als financiële aspecten heeft. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de financiële ontwikkeling van Blik op Werk. Je monitort de (tussentijdse) resultaten en overziet de voortgang en risico's van de verschillende onderdelen van Blik op Werk. Je beoordeelt de resultaten op basis van voortgang, geld, kwaliteit en risico’s. Je draagt zorg voor het opstellen van de periodieke voortgangsrapportages.

Daarnaast stuur je het deel van de organisatie aan dat zich bezighoudt met de bedrijfsvoering (o.a. HR, FA en ICT), onderzoek, kwaliteit en juridische zaken. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat onze processen en werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd, waarbij de kwaliteit van uitvoering voorop staat. Ook ben je verantwoordelijk voor de Servicedesk van Blik op Werk, die veel contact heeft met onze keurmerkhouders. De Servicedesk bestaat uit een coördinator en vier medewerkers. In totaal stuur je zo’n 15 medewerkers aan.

Je bent de rechterhand van de directeur-bestuurder, aan wie je ook rechtstreeks rapporteert. Samen met de directeur-bestuurder vorm je het managementteam van Blik op Werk.

Wat we van je verwachten
Je hebt ervaring met het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen, hebt zicht op financiële trends en ontwikkelingen en kunt op basis van forecasts en analyses adviezen uitbrengen over de koers van de organisatie. Je hebt een kritische blik, weet verbanden te leggen, cijfers te verklaren, bent zelfstandig en flexibel. Daarnaast heb je zicht op kwaliteit en service en de processen die daarbij een rol spelen. Je kunt snel schakelen tussen verschillende verantwoordelijkheden. Ook heb je oog voor de medewerkers en hun ontwikkeling.

Daarnaast vragen wij:
● academisch werk- en denkniveau;
● affiniteit met de thema’s van Blik op Werk;
● ervaring in een financiële rol;
● accuratesse en passie voor cijfers;
● een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
● kennis van en ervaring met het inrichten van processen;
● leidinggevende ervaring;
● sterke communicatieve vaardigheden;
● uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

We vinden het belangrijk dat je een groot deel van de tijd op ons kantoor in Utrecht bent, maar we faciliteren ook thuiswerken.

Wat we bieden
● Een dynamische baan van tussen de 32 -40 uur per week.
● Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.
● Een bruto maandsalaris van tussen de € 5.200,- en € 6.200,- bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.
● 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
● Naast vakantiegeld krijg je een 13e maand, een goede pensioen- en reiskostenregeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering.

Solliciteren

Je kunt je sollicitatie (motivatiebrief plus cv) uiterlijk tot en met 1 oktober richten aan onze directeur-bestuurder Robertjan Uijl via info@blikopwerk.nl. Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Boudewijn van der Lecq, operationeel manager bij Blik op Werk, 06-20851561.