Samen werken aan
duurzame participatie

SAVE THE DATE: 23 mei Blik op Werk Netwerkbijeenkomst met het thema 'Onderscheiden(d) in kwaliteit'

De week van 20 t/m 24 mei is de Week van het Keurmerk. In deze week laat Blik op Werk zien wat het Blik op Werk Keurmerk biedt voor dienstverleners, opdrachtgevers én cliënten. Ook zet Blik op Werk haar keurmerkhouders in het zonnetje. Want Blik op Werk Keurmerkhouders leveren onafhankelijk gecontroleerde kwaliteit. Daar zijn zij en wij trots op. In de week van het Keurmerk willen we dat graag laten zien.

Dienstverleners behalen het Blik op Werk Keurmerk om te laten zien dat zij bewezen en gemeten kwaliteit in hun dienstverlening bieden. Maar wat is kwaliteit? Hoe kan een organisatie zich onderscheiden van zijn concurrenten door de kwaliteit die hij levert/zij levert? En welke onderscheidende extra’s kan een organisatie aan zijn klanten bieden die een positief effect hebben op de tevredenheid van opdrachtgevers en cliënten?

Staat voor u de kwaliteit van uw dienstverlening hoog in het vaandel en bent u altijd op zoek naar manieren om dit te verbeteren? Of bent u op zoek naar dienstverleners die kwaliteit leveren? Save the date op donderdagmiddag 23 mei voor de Blik op Werk Netwerkbijeenkomst met het thema ‘Onderscheiden(d) in Kwaliteit’.

Op korte termijn zullen wij het voorlopige programma van deze bijeenkomst delen, en zullen wij het  aanmelden voor deze bijeenkomst mogelijk maken. Volg ons in de tussentijd op sociale media! Blik op Werk is actief op Facebook, LinkedIn en Twitter voor alle updates.

Wij hopen u op deze middag in groten getale te kunnen ontvangen.