Samen werken aan
duurzame participatie

PROGRAMMA BEKEND: Meld u nu aan voor de Blik op Werk Netwerkbijeenkomst!

De week van 20 t/m 24 mei is de Week van het Keurmerk; een week die draait om het Blik op Werk Keurmerk, en waarin keurmerkhouders in het zonnetje worden gezet.

Enkele weken geleden hebben wij de Blik op Werk Netwerkbijeenkomst die in het kader van de Week van het Keurmerk zal plaatsvinden op 23 mei al aangekondigd. In dit bericht hebben wij ook het thema geïntroduceerd: 'Onderscheiden(d) in Kwaliteit'. Op deze bijeenkomst hopen wij u te inspireren met interessante sprekers, en daarnaast keurmerkhouders en opdrachtgevers samen te brengen.

Programma

Wij zijn verheugd u vandaag het volledige programma te kunnen presenteren, en de inschrijvingen voor de netwerkbijeenkomst te kunnen openen. Via deze link kunt u de uitnodiging downloaden. Vergeet u niet tijdig aan te melden voor deze gratis netwerkbijeenkomst via info@blikopwerk.nl. Alle geïnteresseerden (keurmerkhouders, werkgevers, gemeenten, stakeholders) zijn van harte welkom!

Deel uw verhaal met ons!

U bent trots op de kwaliteit die uw bedrijf levert. Wij vertellen graag aan anderen over de kwaliteit die u als keurmerkhouder biedt. U kunt ons daarbij helpen en tegelijk uzelf ook in the picture zetten. Bijvoorbeeld met een filmpje, foto, blog etc. Laat het ons weten hoe kwaliteit voor u werkt, via Twitter, Facebook en LinkedIn onder vermelding van #weekvanhetkeurmerk.

Wij zien u graag in groten getale op 23 mei!

Met vriendelijke groet,

Team Blik op Werk