Vind hier alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk.
Zoek op naam van een dienstverlener of op plaats:

Gericht aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Vind hier alle licentienemers, die werken volgens de principes van het 'Huis van Werkvermogen':

Vind hier alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk.
Zoek op naam van een dienstverlener of op plaats:

Training voor professionals 

Begeleidt u mensen met een arbeidshandicap? Dan is de EigenWerkWijzer een effectief gebleken instrument om mensen in hun kracht te zetten. Uw klanten doen in de interactieve modules van de EigenWerkWijzer al veel voorwerk en reflectie op hun loopbaan, waardoor u uw klanten efficiënt kunt begeleiden. 

Blik op Werk biedt de training 'Coachen op zelfregie' om de EigenWerkWijzer zo effectief mogelijk in te zetten. Na afloop bent u als professional meer bewust hoe u zelfregie van cliënten kunt versterken. Tegelijkertijd weet u hoe u de impact en het effect van de Eigen Werkwijzer kunt vergroten.

De EigenWerkWijzer geeft mensen met arbeidshandicap inzicht in wat ze wel en niet kunnen ten aanzien van werk én wat ze hierover willen vertellen aan anderen. Het geeft mensen zelfregie. Een coach kan daarbij helpen. Het is de sleutel tot volwaardig samenwerken waar iedereen voldoening uit haalt.

Lees ook het artikel op ons Blog over deze training.

Tarieven training: Coachen op zelfregie

 Open inschrijving In-company
inclusief aantal inlogcodes1025
Extra deelnemer zelfde organisatie10% korting4 - 10 deelnemers
Prijs€ 1.070,-€ 3.212,-

Prijzen exclusief BTW en in Euro's.

Bent u Keurmerkhouder van Blik op Werk, dan krijgt u niet alleen 10% korting op de licentie en extra inlogcodes, maar ook op de training.

Aanmelden

Heeft u interesse in het volgen van deze training? Neemt u dan contact op met Peter Langedijkvia: dienstverlener@blikopwerk.nl of 030 - 291 60 25 .

Hoe werkt deze site? Opmerkingen?