Wat is duurzame inzetbaarheid en wat is werkvermogen?

Een duurzaam inzetbare medewerker is productief, gemotiveerd en kan op een zo gezond mogelijke manier werkzaamheden uitvoeren.  Werkvermogen is de mate waarin iemand zowel geestelijk als lichamelijk zijn of haar werk kan uitvoeren.

Werken aan duurzame inzetbaarheid 

Om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid, wilt u weten welke factoren daarop van invloed zijn. Op basis van het 'Huis van Werkvermogen' zijn deze factoren in kaart te brengen. U krijgt inzicht in het huidige en toekomstige werkvermogen. Daardoor is werk goed op  werknemers af te stemmen, duurzaam en een werkzaam leven lang.

Meetinstrumenten 

Voor duurzame inzetbaarheid en werkvermogen hebben wij de volgende meetinstrumenten, die gebaseerd zijn op het 'Huis van Werkvermogen':

  • Work Ability Index
  • Werkscan
  • Personal & Company Radar

U bezoekt deze site als particulier, werkgever, inkoper of dienstverlener? Dan wilt u weten wat Blik op Werk u te bieden heeft. Via het gele keuzemenu rechts bovenaan vindt u ons aanbod overzichtelijk gerangschikt. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken per mail: info@blikopwerk.nl

Huis van Werkvermogen

Een eerlijke kans op gezond werk

Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut.
Lees meer over wat we doen

Actueel


een voorbeeld van weer aan het  werk.

Blik op werk Webwinkel

Hoe werkt deze site? Opmerkingen?