Werken aan duurzame participatie

De Kenniscommunity

De kenniscommunity www.werkhoezithet.nl waar iedereen terecht kan met vragen en antwoorden over werk en alles daaromheen. Zoals onderwijs en zorg.

Voor en door werkenden, werkzoekenden, MKB-ondernemers, dienstverleners en opleiders gericht op werk, HR-professionals, onderzoekers, belangenbehartigers, uitkeringsinstanties en meer.
Kenniscommunity www.werkhoezithet.nl biedt u een kennisbank en een forum waar werkgevers, werkenden en werkzoekenden vragen stellen en antwoorden vinden over actuele onderwerpen die hen bezighouden. Vragen over uw vakgebied. En u heeft antwoorden. U wilt uw kennis delen.

Als professional met het Blik op Werk Keurmerk kunt u ook lid worden en actief zijn op het forum, duidelijk herkenbaar aan het logo van Blik op Werk en een link naar uw bedrijfspresentatie. U adviseert over en praat mee over specifieke vragen. Zo profileert u uw organisatie als kwalitatieve dienstverlener met kennis van zaken.

U blijft up-to-date, leren bij, vinden methodieken en publicaties en delen hun expertise met potentiƫle opdrachtgevers, zowel individuen als werkgevers.

Doe ook mee en breng uw expertise en ervaringen naar de kennisbank of het forum. Vind antwoorden op uw eigen vragen. Ga naar www.werkhoezithet.nl